Gry [9]
GTA 4

30 Marca 2010, o 11:07
Graliście w GTA 4 i te dodatki do niej? Nie zaprzeczam, że gra jest wspaniała, ale nie uważacie, że ten lunapark powinien być aktywny? Diabelski młyn i rollercoaster mogłyby działać nie?:)

30 Marca 2010, o 15:30
Mógłby, ale to musiałyby być lata 80-te, a nie późne 90-te.
Gra jest świetna, trzyma klimat i poziom serii. Wspaniała fabuła, jej wielowątkowość i nieliniowość. Grafika też robi bardzo dobre wrażenie. Spodobała mi się też zmiana systemu sterowania, a raczej jego usprawnienie, szczególnie jeżeli chodzi o drive-by. No i była to pierwsza gra z serii w 3D, umieszczona w Liberty City, którą przeszedłem. W GTA3 i LibertyCity Stories jakoś mnie to miasto odrzucało, a tutaj wyglądało inaczej i to nie tylko ze względu na rozmiar. Tylko mało możliwości lotów śmigłowcami było, nad czym ubolewam.

30 Marca 2010, o 16:07
W GTA 3 to był ten śmieszny samolocik pamiętasz?:D hehe co się nim latało i można było dolecieć nawet do miasta widmo :D. Ogólnie GTa 3 było bardzo niedopracowanym tytułem, ale jak na tamte czasy szalenie mi się podobało. VIce City już mnie, gdyż jakoś nigdy nie byłem fanem cukierkowych klimatów. Potem niezapomniane i ogromne SanAndreas :). Tak czy siak chciałbym, aby z czasem GTA umożliwiało korzystanie z takich rzeczy jak rollercoaster i inne. Pamiętam, że w GTA SA chyba nawet można było korzystać z linii lotniczych :). Ogromne to było teraz też by się przydało coś tak dużego... Może GTA 5 :D

31 Marca 2010, o 09:11
Właśnie na GTA 5 liczę. Może połączy trzy, czy cztery miasta jak w San Andreas (i koniecznie z jakimiś polami, "preriami" i lasami), ale każde z miast będzie wielkości "nowego" Liberty City (dream on...). Samolociku z GTA 3 nie znam, bo jak pisałem, jakoś mnie nie wciągnęło. Natomiast Vice City strasznie mi się podobało i parę razy je przechodziłem (BTW. chyba czas na powtórkę :P).

31 Marca 2010, o 10:49
A ja sobie przypomniałem :D "dodo" tak się nazywał ten samolocik ;D. Fakt pola by się przydały. Pamiętam, że w SA były nawet kombajny:)

31 Marca 2010, o 17:42
Dodo kojarzę, ale dopiero z Vice City. Chociaż tam system sterowania samolotami był tragiczny. Za to helikoptery od Vice City były dużym atutem serii. Nie ma to jak zasiąść za sterami Huntera (tak się chyba nazywał ten wojskowy śmigłowiec) i bezproblemowo wykonać wszystkie misje Vigilante siekąc przestępców z działka i wyrzutni rakiet.

8 Kwietnia 2012, o 15:57

Uważam, że GTA 4 jest na pewno dobre pod względem graficznym i fabularnym ale panowie przesadzili z wymaganiami, żeby ładnie chodziło GTA 4 potrzeba 4rdzeniowego procka bo na 2 będzie się męczył.

Najczęściej czytane
Powracamy do naszej standardowej formuły, czyli raz w miesiącu aktualizacja SK PLUS. Dzięki temu możemy dla Was uzbierać więcej ciekawych pozycji. Zobaczcie, co przygotowaliśmy dla Was w tym miesiącu.  >>

Wszyscy się kiedyś zestarzejemy – to smutne, ale prawdziwe. A gdyby to przyspieszyć o 30 lat? Taki eksperyment przeprowadzili twórcy wystawy „Ty też będziesz seniorem”, na której można oglądać postarzone wizerunki...celebrytów. >>

Po długich i trudnych zmaganiach się z chorobą zmarł lider i założyciel zespołu Bee Gees - Robin Gibb. Zmarł w wieku 62 lat. >>

Google ma najpopularniejszą wyszukiwarkę, najczęściej instalowany system w smartfonach – Android, a do tego wszystkiego firma posiada najczęściej instalowaną przeglądarkę. Tak mamy nowego lidera. >>

Kto chce żyć wiecznie, kiedy miłość musi umrzeć? Pasjonaci kręcenia remake’ów rodem z Hollywood nie oszczędzą nawet szkockiego górala. >>

Dokładnie 7 dni temu Diablo 3 oficjalnie pojawiło się w Polsce, teraz czas na naszą recenzję.  >>

Wiele filmów przedstawia historię utraconych nadziei i marzeń, jednak nie każdy z nich zostaje w pamięci na długie lata jak „Requiem dla snu”. Historia przegranej walki z głównym bohaterem filmu – nałogiem, przeraża, ale i wzbudza ciekawość. >>

Użytkownicy systemów produkowanych przez firmę Microsoft często narzekają na ich wydajność. Mnogość aplikacji tzw. „bloatware” sprawia, że komputery często nie wyrabiają z obsługą tego wszystkiego. Dlatego nadchodzą zmiany. >>

Bez wątpienia Beyonce jest obecnie jedną z najpopularniejszych, najbardziej rozchwytywanych i najbardziej lśniących gwiazd w show biznesie.  >>

John Mayer wrócił z większą pewnością siebie, doszlifowanym talentem i zawadiackim uśmiechem. >>

Ostatnie komentarze
Najnowsze konkursy
Paryż miasto zakochany, które podobno nigdy nie śpi. Jednak, jak każda większa metropolia, tak i ta ma swoje sekrety, a pozwala je odkryć audiobook „Sekretne życie miasta”, który jest dzisiaj do wygrania w naszym konkursie.
więcej »

Zaproś do stacji znajomych
Newsletter
Copyright © 2009-2012 StacjaKultura.plReklama|Kontakt|Mapa serwisu|Polityka prywatności|Zasady korzystania z serwisu|Partnerzy|RSS