Forum ogólne [4]
Forum utworzone dnia: 30/12/2009
Poznajmy się, czym jest forum stacjakultura.pl, co można robić na portalu
Poznajmy się...

27 Lipca 2010, o 15:32
Witamy :D

27 Listopada 2010, o 11:52
Cześć wszystkim. Mam na imię Luba. Pochodzę z Ukrainy. W Polsce mieszkam od 13 lat. Aktualnie studiuję na WSTiJO (Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych), w Warszawie.
Uwielbiam nocne spacery, lubię słuchać ludzi i w miarę możliwości im pomagać. Zajmuję się muzyką, śpiewem (rock, jazz, blues i tym podobne klimaty), piszę teksty (różnego rodzaju - od wierszy po powieść, kończąc na piosenkach i od początku , uff ). Jestem w trakcie pisania swojej pierwszej, mam nadzieję "udanej" powieści fantastycznej.
Ostatnio zaczęłam się dogłębniej interesować kulturą Włoch.
Lubię koty. Sama mam jednego w domu. Wabi się Lucky. (Rozrabiaka straszny, rajdy nocne po mieszkaniu to u niego "codzienność").
Ostatnio wzięło mnie na naukę gry na gitarze. I wytrwale dążę do uzyskania czystych dźwięków.
Zarejestrowałam się na portal StacjaKultura.pl, ponieważ pisanie nigdy nie było mi obce. Zawsze znalazł się moment, gdzie coś "stworzyłam".
Mam nadzieję, w niedalekiej przyszłości, zająć się na poważnie tą dziedziną.
Pozdrawiam.

28 Listopada 2010, o 09:36
Witamy :D

6 Stycznia 2011, o 21:33
Hey ja generalnie jeszcze nie iem co i jak ale jak się dowiem to będę tutaj żywą działalność prowadzali na bank:)

6 Stycznia 2011, o 22:00
Super :D

30 Czerwca 2011, o 21:12
Witam. Nazywam się Monika Palińska. 20 lat już niedługo 21 :) Właśnie skończyłam Akademię Filmu i Telewizji i specjalność reżyseria. Teraz robię sobie rok przerwy i mam nadzieję zrobić jak najwięcej. Lubię dobre filmy, głownie komediodramaty ponieważ czasem są śmieszne i zazwyczaj mają dobrą puentę. Bardzo lubię chodzić do kina ok 3-4 razy w miesiącu. :) Chodziłabym częściej ale fundusze nie pozwalają.
Lubię też dobrą książkę, głównie powieści Sparks'a oraz powieści o dnie społecznym ( narkotyki, alkohol itp).
Zarejestrowałam się na portalu ponieważ chciałabym tworzyć coś co jest związane z kulturą. Wkrótce powstaną moje kolejne filmy i mam nadzieję, że będą miały swoją rzeszę fanów.

31 Lipca 2011, o 09:56
Witamy :)

23 Kwietnia 2012, o 14:33

Ja kocham dobrą książkę, film i swoją córeczkę.

24 Kwietnia 2012, o 20:11
Moją miłością są książki, praca w PSP i rodzina:) Witam serdecznie
Najczęściej czytane
Powracamy do naszej standardowej formuły, czyli raz w miesiącu aktualizacja SK PLUS. Dzięki temu możemy dla Was uzbierać więcej ciekawych pozycji. Zobaczcie, co przygotowaliśmy dla Was w tym miesiącu.  >>

Wszyscy się kiedyś zestarzejemy – to smutne, ale prawdziwe. A gdyby to przyspieszyć o 30 lat? Taki eksperyment przeprowadzili twórcy wystawy „Ty też będziesz seniorem”, na której można oglądać postarzone wizerunki...celebrytów. >>

Po długich i trudnych zmaganiach się z chorobą zmarł lider i założyciel zespołu Bee Gees - Robin Gibb. Zmarł w wieku 62 lat. >>

Google ma najpopularniejszą wyszukiwarkę, najczęściej instalowany system w smartfonach – Android, a do tego wszystkiego firma posiada najczęściej instalowaną przeglądarkę. Tak mamy nowego lidera. >>

Kto chce żyć wiecznie, kiedy miłość musi umrzeć? Pasjonaci kręcenia remake’ów rodem z Hollywood nie oszczędzą nawet szkockiego górala. >>

Dokładnie 7 dni temu Diablo 3 oficjalnie pojawiło się w Polsce, teraz czas na naszą recenzję.  >>

Wiele filmów przedstawia historię utraconych nadziei i marzeń, jednak nie każdy z nich zostaje w pamięci na długie lata jak „Requiem dla snu”. Historia przegranej walki z głównym bohaterem filmu – nałogiem, przeraża, ale i wzbudza ciekawość. >>

Użytkownicy systemów produkowanych przez firmę Microsoft często narzekają na ich wydajność. Mnogość aplikacji tzw. „bloatware” sprawia, że komputery często nie wyrabiają z obsługą tego wszystkiego. Dlatego nadchodzą zmiany. >>

Bez wątpienia Beyonce jest obecnie jedną z najpopularniejszych, najbardziej rozchwytywanych i najbardziej lśniących gwiazd w show biznesie.  >>

John Mayer wrócił z większą pewnością siebie, doszlifowanym talentem i zawadiackim uśmiechem. >>

Ostatnie komentarze
Najnowsze konkursy
Paryż miasto zakochany, które podobno nigdy nie śpi. Jednak, jak każda większa metropolia, tak i ta ma swoje sekrety, a pozwala je odkryć audiobook „Sekretne życie miasta”, który jest dzisiaj do wygrania w naszym konkursie.
więcej »

Zaproś do stacji znajomych
Newsletter
Copyright © 2009-2012 StacjaKultura.plReklama|Kontakt|Mapa serwisu|Polityka prywatności|Zasady korzystania z serwisu|Partnerzy|RSS