Film [3]
Forum utworzone dnia: 28/10/2009
Forum dla wszystkich tych, którzy traktują kino niczym drugi dom, a oglądanie filmów zajmuje im większość wolnego czasu! :)
Jakie tytuły filmowe cenicie najbardziej?

1 Listopada 2009, o 12:51
ja dorzucam do kolekcji "zmieniajacej zycie" deathproof :] i blade'a :]

18 Listopada 2009, o 23:26
Bękarty też mi się spodobały, idąc na film myślałam tylko o tym, czy aby na pewno nie zasne w połowie (w koncu trwa koło 3 godzin), ale na szczescie spotkało mnie miłe zaskoczenie, trzymał w napieciu do ostatniej sekundy, a film obejrzalam bez żadnego ziewniecia.
do listy dopisuje Łowcę jeleni, V jak Vendetta, 7 dusz, Gran Torino, Awake, Święci z Bostonu

10 Stycznia 2010, o 22:40
Filmy, które wywarły na mnie ogromne wrażenie, lub w jakiś sposób zachwyciły: Star Wars (cała CT), Dark Knight, Into the Wild, V for Vendetta, Watchmen, Dr. Strangelove..., Ink, Memento, Mou gaan dou (Infernal Affairs), The Changeling (1980), The Game, Trainspotting. Więcej nie pamiętam (ani ni pamięta mój profil IMDB), ale pewnie jest tego drugie tyle.

10 Maja 2010, o 17:36
Uwielbiam filmy z przewrotnym zakończeniem. Takie, gdzie widz układa sobie po kolei wszystko w głowie, a końcówka i tak wywraca całą fabułę do góry nogami. Dlatego moim numerem jeden jest "Szósty zmysł" i "Podziemny krąg":)

8 Kwietnia 2012, o 15:50
Ja lubię oglądąć "Skazany na Śmierć" akcja rozgrywa się głównie w więzieniu =)

23 Kwietnia 2012, o 19:38
"Piękny Umysł"
"A.I. Sztuczna inteligencja" 
"Rozważna i romantyczna" 
"Władca Pierścieni"

3 Maja 2012, o 12:59
,,Płonąca pułapka,, Uwielbiam
Najczęściej czytane
Powracamy do naszej standardowej formuły, czyli raz w miesiącu aktualizacja SK PLUS. Dzięki temu możemy dla Was uzbierać więcej ciekawych pozycji. Zobaczcie, co przygotowaliśmy dla Was w tym miesiącu.  >>

Wszyscy się kiedyś zestarzejemy – to smutne, ale prawdziwe. A gdyby to przyspieszyć o 30 lat? Taki eksperyment przeprowadzili twórcy wystawy „Ty też będziesz seniorem”, na której można oglądać postarzone wizerunki...celebrytów. >>

Po długich i trudnych zmaganiach się z chorobą zmarł lider i założyciel zespołu Bee Gees - Robin Gibb. Zmarł w wieku 62 lat. >>

Google ma najpopularniejszą wyszukiwarkę, najczęściej instalowany system w smartfonach – Android, a do tego wszystkiego firma posiada najczęściej instalowaną przeglądarkę. Tak mamy nowego lidera. >>

Kto chce żyć wiecznie, kiedy miłość musi umrzeć? Pasjonaci kręcenia remake’ów rodem z Hollywood nie oszczędzą nawet szkockiego górala. >>

Dokładnie 7 dni temu Diablo 3 oficjalnie pojawiło się w Polsce, teraz czas na naszą recenzję.  >>

Wiele filmów przedstawia historię utraconych nadziei i marzeń, jednak nie każdy z nich zostaje w pamięci na długie lata jak „Requiem dla snu”. Historia przegranej walki z głównym bohaterem filmu – nałogiem, przeraża, ale i wzbudza ciekawość. >>

Użytkownicy systemów produkowanych przez firmę Microsoft często narzekają na ich wydajność. Mnogość aplikacji tzw. „bloatware” sprawia, że komputery często nie wyrabiają z obsługą tego wszystkiego. Dlatego nadchodzą zmiany. >>

Bez wątpienia Beyonce jest obecnie jedną z najpopularniejszych, najbardziej rozchwytywanych i najbardziej lśniących gwiazd w show biznesie.  >>

John Mayer wrócił z większą pewnością siebie, doszlifowanym talentem i zawadiackim uśmiechem. >>

Ostatnie komentarze
Najnowsze konkursy
Paryż miasto zakochany, które podobno nigdy nie śpi. Jednak, jak każda większa metropolia, tak i ta ma swoje sekrety, a pozwala je odkryć audiobook „Sekretne życie miasta”, który jest dzisiaj do wygrania w naszym konkursie.
więcej »

Zaproś do stacji znajomych
Newsletter
Copyright © 2009-2012 StacjaKultura.plReklama|Kontakt|Mapa serwisu|Polityka prywatności|Zasady korzystania z serwisu|Partnerzy|RSS